Gjenerator REM POWER GSEm 5000 SBE

• Rrota të rënda, asnjëherë të sheshta me
Kornizë e fortë (28 mm) dhe doreza
• Mbyllja e nivelit të ulët të vajit – mbron automatikisht
motori nga dëmtimi
• Sistemi AVR (rregullimi automatik i tensionit)
• Ekran 3in1 (volt/frekuencë/orët e punës)
• Fillimi manual dhe elektrik – i përfshirë bateria
• Depozita e karburantit çeliku me kapacitet të madh me
Matësi i karburantit i inkorporuar siguron qëndrueshmëri
dhe koha e zgjatur e funksionimit
• Dalje 12 V / DC

Categories: ,

Përshkrim

Koha e funksionimit (h): 9
Maks. Fuqia e daljes (kW): 5.5
Fuqia e vlerësuar e daljes (kW): 5
Rryma e vlerësuar (A): 21.7
Pesha (kg) 90
Gjatësia/ Gjerësia/ Lartësia (cm)
70/ 53/ 56