Kompresor 100 liter REM Power E 349/8/100

• Pompë kompresori e lubrifikuar me dy cilindra me cilindra prej gize
• Ngasja e rripit
• Ftohës ajri në pompën e kompresorit (dalja)
• Mbrojtja e rripit metalik
• Rregullator presioni me matës dhe dy bashkime të shpejta
• Vëllimi i marrësit të ajrit 100 l me kullim kondensimi
• Rrota të mëdha për transport më të lehtë

Kategoria: ,

Përshkrim

Presioni (bar): 8
Hyrja e ajrit (l/min): 349
Dalja e ajrit (l/min): 290
Fuqia (kW): 2.2
Kapaciteti i rezervuarit (l): 100
Pesha (kg) 65
Gjatësia/ Gjerësia/
Lartësia (cm)
108/ 42/ 79