Kompresor pa zhurme 40L REM POWER EL 200/8/40

• Kompresor i heshtur me zhurmë
niveli më i vogël se 70 dB (A)
• Pompë kompresori pa vaj me dy cilindra
• Ngasja direkte
• Rregullator presioni me matës dhe bashkim të shpejtë
• Motor me induksion
• Rrota për transport më të lehtë
• Vëllimi i marrësit të ajrit 40l me kullim kondensimi

Kategoria: ,

Përshkrim

Presioni (bar): 8
Dalja e ajrit (l/min): 196
Fuqia (kW): 1.1
Kapaciteti i rezervuarit (l): 40
Pesha (kg) 30
Gjatësia/ Gjerësia/ Lartësia (cm)
730/ 3550/ 690