Kompresor pa zhurme 24 liter Rem Power EL 150/8/24

• Kompresor i heshtur me zhurmë
niveli më i vogël se 66 dB (A)
• Pompë kompresori pa vaj me dy cilindra
• Ngasja direkte
• Rregullator presioni me matës dhe bashkim të shpejtë
• Motor me induksion
• Rrota për transport më të lehtë
• Vëllimi i marrësit të ajrit 24l me kullim kondensimi

Kategoria: ,

Përshkrim

Presioni (bar): 8
Dalja e ajrit (l/min): 150
Fuqia (kW): 0.8
Kapaciteti i rezervuarit (l): 24
Pesha (kg) 20
Gjatësia/ Gjerësia/ Lartësia (cm)
600/ 290/ 600