Fshesat Elektrike me Vakum VC4210LX

Perdoret ne te lagesht dhe te thate
Funksion auto-start per perdorim me veglat elektrike
Sitemi për pastrim automatik të filtrit
Kontrolli i fuqisë së ndryshme të thithjes me rrotëzën
Mbajtësja e kutisë së veglave e projektuar për vendosjen e kutive të ndryshme të veglave
Kërkesa H&S e Klasës-L për zbatime ne ndertim

Categories: , Tag: