Vidiatori godites me akumulator TD111DSME

  • Drite e integruar LED per vend pune me te ndricuar
  • Mbrojtesja e kabullit ka fleksibilitet të shkëlqyeshëm dhe mbron kabllon nga bllokimi
  • Ideal për punë në hapësira të ngushta
  • Mandrine hexagonale pa celes
  • Amortizator fosforeshent
  • Modaliteti A lejon vidhosjen e vidhave me një kontroll mjaft të mirë, duke eliminuar “rrëshqitjen e vidhës nga shpejtësia” dhe “mospërputhjen e filetimit”, nëpërmjet vidhosjes me shpejtësi të ulët deri në nisjen e shtrëngimit