Trapani këndore DA3010F

Drite e integruar LED per vend pune me te ndricuar
Ndezes me paracaktim shpejtesie per pune te ndryshme
Me cingelën për magazinim ose ruatje
Mund të montohet dorezë ansore
Trup I holle , per kapje te mire
Fuqia e rritur dhe shpejtesi maksimale per pune te lehte dhe te shpejte
Koke kompakte ne kend per vidhosjene vende te ngushta

Categories: , Tag: