Sharra rrethore e dorës HS7611

Dizajni kompakt dhe i lehtë per manovrim te shkëlqyer të makinës
Dizajn I rrafshet I shasise per nderrimin e lehte te thikes
Barazpesha optimale e peshës për perdorim të lehtë të makinës
Kalibrues per regullimin me nje levizje te thellesise
Kend I regullueshem deri ne 45 grade

Categories: , Tag: