Pinca Profesionale për instalime elektrike KNIPEX 13-82-200

Kategoria: ,

Përshkrim

6 funksione në një palë pincë
Pincë shumëfunksionale për instalimin elektrik; për të kapur materiale të sheshta dhe të rrumbullakëta, për lakimin, heqjen e gurëve, prerjen e kabllit, zhveshjen dhe shtrëngimin e fijeve teli
Sipërfaqet e lëmuara pranë majave kapin bërthamat e vetme pa i dëmtuar ato; sipërfaqe të dhëmbëzuara kapëse dhe kapëse tubash për kapjen e materialit të sheshtë dhe të rrumbullakët
Buzë e jashtme e prerë qartë në sipërfaqet e kapjes për të punuar në kutitë e kryqëzimit të montuara në rrafsh dhe për heqjen e vrimave të hyrjes
Vrimat e zhveshjes për përçuesit prej 0,75 – 1,5 mm² dhe 2,5 mm²
Mbulesa shtrënguese për ferrulat e telit 0,5 – 2,5 mm²
Gërshërë kabllosh me tehe prerëse precize (të ngurtësuara me induksion) për kabllo bakri dhe alumini deri në 5 x 2,5 mm² / Ø 15 mm
Dimensione të holla për akses të lehtë
Lidhje me bulona: funksionim i saktë, zero i kundërt i pincës
Çeliku i veglave speciale të cilësisë së lartë, i farkëtuar, i ngurtësuar me shumë faza