Matrapiku shpues elektronik HR1840

2 Funksione operuese – vetëm rrotullim, trapan me rrotullim
Kufizuesi I momentit te rrotullimit per mbrojtje te operatorit
Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode