Zmeriluesi oscilues BO4557

Bazament i forte prej alumini me mbeshtjellje sfungjeri per rehati ne pune
Dizajni kompakt dhe i lehtë per manovrim te shkëlqyer të makinës
Dizajn I holle I jashtem per mbajtje me te mire ne dore
Njësia e integruar për largimin e pluhurit qe lidhet me fshesën me vakum Makita