Zmeriluesi oscilues BO3710

Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
Motor I kategorise se rende I arritur ne saje te rimodelimit te sistemit te ftohjes
Bazament i forte prej alumini me mbeshtjellje sfungjeri per rehati ne pune
Dizajni kompakt dhe i lehtë per manovrim te shkëlqyer të makinës