Zmeriluesi me rrip 9404

Fuqi e lartë për heqjen e materialeve
Kabllo e gjatë për levizje zmeriluese
Kapese e perparme ergonomike , per pune te lehte si vertikalisht dhe horizontalisht
Ana e djathte aerodinamike lehteson punen dhe ne qoshet e murit
E manovrueshme dhe ne punimet vertikale
Baze e siperme e rafshtë për përdorim stacionar
Sistemi autoshenues ben qe makina te eci gjithmone ne drejtimin e duhur
Kontroll I shpejtesise se rrypit