Vijë Shënues me Shkumës

KARAKTERISTIKAT
Materiali Plastikë me cilësi të lartë
Gjatësia e modelit
CLG 30 30 m

Kategoria: ,

Përshkrim

TIPARET CLG
Shtresë plastike e madhe, e qëndrueshme
Kordoni ka forcë tërheqëse jashtëzakonisht të lartë
Trashësia e kordonit > 2 mm për shënjim të qartë dhe të qëndrueshëm
Kapaciteti jashtëzakonisht i lartë për pluhurat me ngjyrë parandalon rimbushjen e shumëfishtë
Porta e madhe mbushëse për mbushje pa rrëmujë