Trapani pneumatik me akumulator HR140DSAE1

  • 2 Funksione operuese – vetëm rrotullim, trapan me rrotullim
  • Dizajn I lehte dhe kompakt per aplikacione deri ne 90 grade
  • Shasia për absorbimin e vibrimit
  • Llampe me 2 elemente LED me funksion pasndricues per ndricim maksimal te vendit te punes