Trapani-kaçavid 6413

Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
Mandrino pa çelës lejon instalimin e lehtë të puntos dhe largimin e saj me një dorë
Shpejtësi e lartë, ideale për aplikimet inxhinierike
Kompakt dhe i lehtë, por me fuqi të mjaftueshme
Konstruksioni i kushinetës me sfera siguron qëndrueshmëri të lartë
Dizajn ergonomik për shtyrjen e lehtë të aksit të shpimit
Kembeza e gjere per pune te palodhshme edhe me kohe te gjata

Kategoria: , Tag: