Trapani godites HP2070

Karkase e forte alumini rixhid
Doreze optimale ergonomike , me shtytje maksimale
Shpejtesi e njejte si para dhe mbrapa ul konsumin e karboncinave
Kontroll inteligjent me tregues me llampe nga mbinxehja dhe bllokimi
Kufizuesi I momentit te rrotullimit per mbrojtje te operatorit
Kembeza e gjere per pune te palodhshme edhe me kohe te gjata
Akorduara sipas mandrinos
Rregullime të tjera me një buton
Celes me funksion para dhe prapa

Kategoria: , Tag: