Sperkates ne forme mjegulle STIHL SR 420

Mjegullues i fuqishëm me rripa të rehatshëm mbi supe. Standard me rrjetë koni, devijimi dhe devijimi të dyfishtë.

Përshkrim

Cilindrata 56.5 cm³
Pesha 1) 11.1 kg
Niveli i presionit të zërit 2) 101 dB (A)
Niveli i fuqisë së zërit 2) 114 dB (A)
Vlera e vibrimit, djathtas 3) 2,3 m / s2
Kapaciteti i kontejnerit 13 l
Qarkullimi maksimal i ajrit 4) 1260 m³ / orë
Gama maksimale horizontale 12 m