Shkundëse Ulliri SP481

48,7 cm³, 2,2 kW/3,0 PS,
13,9 kg*. Vjelës special i
fuqishëm me grep për ullinj
dhe fruta të vogla. Sistem
kundër dridhjes STIHL,
STIHL ElastoStart, pajim,
arritje e largët, fuqi e mirë në
raport me peshën, gjatësia
totale 283 cm.

Kategoria: , Tag: