Sharre disk me 2 funksione LH1040

Funksion Antiristart per mbrojtje nga ndezja e pa kontrolluar
Sharre shkurtuese dhe carese njekohesisht
E lehtë për transport në vende të ndryshme
Me tavolinë të fuqishme alumini te derdhur
Motori i fuqishëm mundëson prerjen e shpejte
Dy dritare per daljen e pluhurit sipas pozicionit te punes
Ndezje e bute per tejkalimin e veprimit kthyes dhe pa dridhje
Vizore udhëzuese ne tavoline

Kategoria: , Tag: