Sharra shpate JR3070CT

Sistemi kontrollues elektronik për lëshim të butë, dhe shpejtësi konstante në kushte të ngarkuara
Ndërrimi i fletës/thikës pa çelës lejon montim dhe çmontim më të shpejt
Kembeza e gjere per pune te palodhshme edhe me kohe te gjata
Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
Rregullimi i patinës pa çelës. Ju mund ta rregulloni patinën thjeshtë duke shtyrë sustën ose butonin
Bashkuesi mbron ingranazhet nga bllokimi nga deget e trasha
Sistemi AVT siguron pune me dridhje minimale
Ndryshimi i levës për 3 përcaktime orbitale dhe prerje të drejtë.

Kategoria: , Tag: