Sharra rrethore e dorës 5008MG

Dizajni kompakt dhe i lehtë per manovrim te shkëlqyer të makinës
Lexim I lehte I hellesise se prerjes
Thellësia maksimale e prerjes prej 75.5mm (3 “)
Kapaciteti maksimal për prerje të pjerrët: 50shkallë
Dy llampa LED lehtesojne prerjen dhe ne vende te erreta
Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode

Kategoria: , Tag: