Sharra me maja JV0600K

Dizajn kompakt per kontroll dhe manovrueshmeri
Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
Njësia e integruar për largimin e pluhurit qe lidhet me fshesën me vakum Makita
Ndryshimi i levës për 3 përcaktime orbitale dhe prerje të drejtë.
Kapje e lehte dhe e shpejte me nje levizje e thikes
Dhëmbët e bazës rixhide të aluminit nga 0-45 gradë majtas dhe djathtas
Kembeza e gjere per pune te palodhshme edhe me kohe te gjata

Kategoria: , Tag: