Sharra me maja 4326

Pajisur me mbulesë për pluhur për mbrojtjen e dorës së operatorit nga pluhurit dhe ciflat
Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
Dridhje dhe zhurmë të ulët kur punon
Dizajn I ri
Vend per vendosjen e celesit hexagonal per komoditet
Fletët te holla (me trashësi 1.7mm ) mund të montohen
Mbrojtes I ciflave per perdoruesin
Baze e fuqishme e pershtatshme per prerje te sakte
Dizajni kompakt dhe i lehtë per manovrim te shkëlqyer të makinës
Prerje deri ne 0-45 grade

Kategoria: , Tag: