Pincë prerëse Kabulli KNIPEX StepCut 95 11 160

Kategoria: ,

Përshkrim

E vogël, e lehtë, e fortë: prerje e rehatshme pa shtypje dhe me madhësi vetëm 160 mm
Në mënyrë të dukshme më pak përpjekje: gradimet presin telat njëri pas tjetrit; Prerja është deri në 40% më e lehtë sesa me gërshërët standarde të kabllove me të njëjtën gjatësi!
Dizajni ergonomik i dorezës: ndjesi optimale e prerjes edhe për diametra më të mëdhenj të kabllove
Pret kabllot e bakrit dhe aluminit me shumë bërthama deri në Ø 15 mm (50 mm²)
Pret kabllot e ngurta prej bakri dhe alumini deri në 5 x 4 mm²
Prerje pa shtypje
Bashkim me bulona: i saktë, i lehtë, i qëndrueshëm
Mbrojtës me majë të pajisur për punë të sigurt
Jo i përshtatshëm për tela çeliku dhe përçues bakri të tërhequr fort
Skajet prerëse të ngurtësuara gjithashtu me induksion, fortësia e skajit prerës përafërsisht. 56 HRC
Çeliku i veglave speciale të cilësisë së lartë, i falsifikuar, i ngurtësuar me vaj