Pincë tubash KNIPEX 1/5 81 11 250

Përshkrim

Rregullim i imët për rregullim ideal në diametra të ndryshëm deri në 75 mm
Për lidhës, filtra vaji, tuba plastikë dhe sifonë
Ideale për shtrëngimin dhe lirimin e lidhjeve të vidhave të sifonit, aksesorëve të tubave plastikë dhe dadove të bashkimit të rrumbullakët
Me nofulla plastike të shkëmbyeshme për sipërfaqe të ndjeshme; deri në Ø 75 mm
Për lidhësit dhe bashkimet me lidhje me vidë, të tilla si lidhësit rrethorë Cannon
Për lirimin e butë të zorrëve në grykë dhe fishekë filtri
Ngjitje optimale në sipërfaqet pa papastërti, vaj dhe yndyrë
Lidhje kutie e rregullueshme me 25 drejtime
Gjeometria ergonomike e dorezës
Nofulla kapëse të ndryshueshme me futje plastike me dy komponentë me një komponent mbajtës të fortë (e kuqe) dhe një përbërës të butë ngjitës (blu)
Çelik elektrik krom vanadium, i farkëtuar, i ngurtësuar me vaj