Pinca Zhveshje Kablli KNIPEX StriX® 13 66 180

Zhvetës kablli me gërshërë prerese

Categories: ,

Përshkrim

Heqse teli me gërshërë kabllosh – dy vegla instalimesh elektrike thelbësore në një palë pincë
Gërshërë kabllosh të integruar për prerjen e pastër të kabllove Cu- dhe Al-pa shtypje
Skajet prerëse të ngurtësuara gjithashtu me induksion, fortësia e skajit prerës përafërsisht. 57 HRC
Rregullimi universal i teheve të zhveshjes me anë të një vidhe të përdredhur
Dimensione të holla për akses të lehtë
Heqja e përçuesve me një fije floku, me shumë fije dhe me izolim plastik ose gome deri në seksion kryq deri në Ø 5 mm ose 10 mm²
Nofulla e graduar siguron një ndihmë vizuale orientuese kur heq telin në gjatësi standarde (11 mm dhe 16 mm)
Çeliku i veglave speciale të cilësisë së lartë, i farkëtuar, i ngurtësuar me shumë faza