Pincë kapëse Tubash 85 51 180 C

Përshkrim

Për të hapur dhe mbyllur klikoni kapëset
Inserte rrotulluese të nofullës për aktivizimin e sigurt të kapëseve në çdo pozicion
Levë e mirë e cila lejon që kapëset të hapen dhe mbyllen përsëri me lehtësi dhe lehtësi pa shumë përpjekje
Për punë të lehtë në zorrët e karburantit, tubat e vakumit dhe grykat e thithjes dhe shumë aplikacione të tjera
Funksioni shtesë: shkëputni zorrët me kujdes duke përdorur nofullën e dhëmbëzuar
Dizajn i hollë i kokës; Gjerësia e ngushtë e kokës, futjet rrotulluese të kapjes e bëjnë këtë një mjet ideal, veçanërisht në zona të kufizuara
Çelik elektrik krom vanadium, i farkëtuar, i ngurtësuar me vaj