Pincë e kombinuar Hundë Majë KNIPEX 08 25 145

Kategoria: ,

Përshkrim

Pincë të vogla të kombinuara me levë të lartë me nofulla të mprehta.
Për të gjitha punët e zakonshme të instalimit dhe riparimit.
Përdorimi i dobishëm kur punoni në zona të kufizuara falë modelit të hollë të kokës dhe nofullave të mprehta (kundër përdredhjes)
Sipërfaqe kapëse me kontur të veçantë konveks në njërën anë për kapje të sigurt të pjesëve të sheshta
Vrazda e bluar në zonën e kapjes lejon që pjesët e vogla të tilla si gozhdët, kunjat dhe bulonat të mbahen dhe tërhiqen
Pincë kombinimi të besueshëm dhe të larmishëm kur jeni jashtë dhe rreth
Prerje e lehtë falë bashkimit me levë të lartë
Me tehe prerëse për tela të butë, mesatarisht të fortë dhe të fortë
Skajet prerëse të ngurtësuara gjithashtu me induksion, fortësia e skajit prerës përafërsisht. 61 HRC
Jetë e gjatë shërbimi dhe këshilla të qëndrueshme
I farkëtuar nga çeliku special për vegla të cilësisë së lartë, shumëfish i ngurtësuar me vaj