Motori me akumulator me shumë funksione Makita DUX18ZX1

Mund të përshtatet me një gamë të gjerë aksesorësh
Sistemi i boshtit të ndarë bën të mundur që t’i ndërroni dhe t’i magazinoni me lehtësi aksesorët
Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
Kontrolloni parametrat e veglave me komandat lehtësisht të arritshme
I përfshirë EM408MP
Motori BL pa karboncina (BLDC) prodhimi i energjisë është më efektiv se sa motori DC me karboncina

Përshkrim

Tensioni i akumulatorit 18 – LXT
Kapaciteti i akumulatorit 3,0 / 4,0 / 5,0 / 6,0 Ah
Lloji i Akumulatorit Li-ion
Rrotullimet ne minute 1 fazë 0 – 6.800 min-1
Rrotullimet ne minute 2 fazë 0 – 9.700 min-1
Dimensionet (G x G x L) 983x318x175 mm
Pesha (EPTA) 3,1 kg
Aksesore EM408MP