Metër SOLA POPULAR

KARAKTERISTIKAT
Shkallezimet mm
Klasa II e saktësisë EC
Gjerësia e shiritit të gjatësisë së modelit
PP 3 3 m 13 mm/m
PP 5 5 m 19 mm/m
PP 8 8 m 25 mm/m

Kategoria: ,

Përshkrim

TIPARET POPULLORE
Strehimi plastik 2-pjesësh i papërshkueshëm nga thyerja
Trajtim i sigurt falë sipërfaqes që nuk rrëshqet dhe dizajnit ergonomik
Frena e saktë me shirit 2-copë për matje të brendshme të sakta
Sistemi i amortizatorit për një ndalim të butë të shiritit
Precizitet afatgjatë dhe mbrojtje kundër dëmtimit falë një seksioni fillestar të përforcuar të shiritit
Kapëse e fortë e rripit ABS për mbajtje të sigurt