Meter PRO-TM

KARAKTERISTIKAT
Shkallezimi mm
Klasa e saktësisë EC I
Gjerësia e shiritit të gjatësisë së modelit
PRO-TM 3 3 m 19 mm/m
PRO-TM 5 5 m 19 mm/m
PRO-TM 8 8 m 25 mm/m

Kategoria: ,

Përshkrim

TIPARET PRO-TM
Strehimi plastik 2-pjesësh i papërshkueshëm nga thyerja
Frena e saktë me shirit 2-copë për matje të brendshme të sakta
Sistemi i amortizatorit për një ndalim të butë të shiritit
Precizitet afatgjatë dhe mbrojtje kundër dëmtimit falë një seksioni fillestar të përforcuar të shiritit
Mbështetje metalike për punë të sigurt në lartësi
Grepa fundore me fole mundëson varjen në gozhdë ose vida