Metër i gjatë SOLA SURVEYOR C

KARAKTERISTIKAT
Shkallezimet mm
Klasa e saktësisë EC I
Gjerësia e shiritit të gjatësisë së modelit
SC 30 30 m 13 mm/m
SC 50 50 m 13 mm/m

Kategoria: ,

Përshkrim

KARAKTERISTIKAT SURVEYOR C
E fortë, rezistente ndaj përkuljes dhe thyerjes falë veshjes TUFCOTE®
Punon pa shkëlqim dhe lexim i lehtë i matjeve falë veshjes pa reflektim
Rezistent ndaj lagështirës
Rezistencë kimike shumë e lartë
Ganpa fundore shumëfunksionale për ngjitje të sigurt në tuba, gozhdë ose vida
Strehimi i projektuar në mënyrë ergonomike me shumë veçori shtesë për punë pa lodhje
Precizitet afatgjatë dhe mbrojtje kundër dëmtimit falë një seksioni fillestar të përforcuar të shiritit