Matrapiku HM0870C

Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
Karboncina te gjata për jetë më të gjatë
Llampe LED ndizet para se motori te filloje punen per precizion maksimal
Mandrina me një të prekur për ndërrimin e lehtët të puntos
Dizajni kompakt dhe i lehtë per manovrim te shkëlqyer të makinës
Puntoja mund të rregullohet në 12 nivele të pozitës së shkallëzuar