Luciduesi kendor PV7000C

Dizajn I ri me baraspeshim , ideal per per zmerilim dhe shkelqim
Kontroll elektronik I paracaktuar I shpejtesise dhe ne kushte te renda
Jastek special Hook & Loop per zevendesim te shpejte te paisjeve lustruese
Rregullime të tjera me një buton