Kapëse AT638

E shpejte dhe e Besueshme
Përdor kapeset standarte 18 1/4 ” kapëset metalike kurorë na 5/8″ në 1-1/2″( 15 mm në 38 mm)
Doreze e gomezuar
Porte shumekaheshe per komoditet
Ideal per mobiliere , shtrim parketi , dhe punime te bangos

Kategoria: , Tag: