Gjenerator Inverter REM POWER GSEm 2000 SBi Inverter 230 V

• Ventilatorë të dyfishtë ftohës për orë të gjata funksionimi
• Silenciatorë të dyfishtë për nivele të ulëta zhurme
• Motor benzine me 4 kohe
• Çelësi i kontrollit ekonomik (shpejtësia e motorit
rregullim) për konsum të ulët të karburantit
• Prodhim i qëndrueshëm dhe i besueshëm, pa reduktim të fuqisë gjatë gjithë kohës
• Rezervuari i madh i karburantit (më i madh se shumica e konkurrentëve)
• Orë të gjata pune të vazhdueshme për shkak të konsumit të ulët të karburantit dhe rezervuarit të madh të karburantit
• Alarmi/mbrojtja e ulët e vajit
• Alarmi i mbingarkesës
• Priza DC vetëm për karikimin e pajisjeve 12 V

Categories: ,

Përshkrim

Fuqia (kW): 2.6
Koha e funksionimit (h): 6 – 20
Maks. Fuqia e daljes (kW): 2
Fuqia e vlerësuar e daljes (kW): 1.8
Rryma e vlerësuar (A): 7.4
Pesha (kg) 22
Gjatësia/ Gjerësia/ Lartësia (cm)
53/ 34/ 50