Freza me një dorë RT0700C

Maje e rafshtë për stabilitet kur nderrojmë punton
Qëndrueshmëri e lartë dhe saktësi të fituar nga përdorimi i aluminit si shasi
Pranon unaza 6mm & 8mm, unaza 1/4 “(6.35mm) dhe 3/8” (9.53mm)
Bllokimi i boshtit për zëvendësimin e lehtë të puntos
Celesi lekundes on/off