Çelës Pinguin Cobra KNIPEX 87 00 100

Përshkrim

Aksesueshmëri optimale, edhe në hapësira të kufizuara: dizajn veçanërisht kompakt, kokë shumë e hollë
Rregullim i imët me një dorë duke shtyrë për rregullimin më të thjeshtë në madhësi të ndryshme të pjesëve të punës
Mbërthimi i sigurt afatgjatë i siguruar nga rezistenca e lartë ndaj konsumit
Kapaciteti i kapjes Ø 28 mm, gjerësia në të gjithë banesat deri në 24 mm – në gjatësi vetëm 100 mm
Lidhja e kutisë: cilësi e lartë dhe qëndrueshmëri e ofruar nga udhëzues i dyfishtë
Sipërfaqe kapëse me dhëmbë të ngurtësuar posaçërisht, fortësi përafërsisht. 60 HRC
Vetë-kyçja në tuba dhe dado: nuk ka rrëshqitje në pjesën e punës dhe kërkohet forcë e ulët e dorës
Mbrojtësi me majë parandalon kapjen e gishtave të operatorit
Rregullim i imët me 11 pozicione rregullimi