Gërshërë elektricistësh KNIPEX 1/4 95 05 155 SB

Kategoria: ,

Përshkrim

Tehe të bluara me precizion me dhëmbëza të imta për një prerje të pastër dhe jo të rrëshqitshme
Teh prerëse me prerës kabllo të integruar
Me qese rripi plastik
Doreza me doreza me shumë përbërës, të përforcuar me fibra xhami
Gërshërë univerzale për elektricistët
Skajet prerëse të bëra nga çelik inox, fortësia e skajeve prerëse 56 HRC