Shtrëngues tubash dhe pincë hidraulike KNIPEX Cobra® XXL 1/10 87 01 560

Përshkrim

Kapacitet më i madh kapëse, por peshë shumë më e ulët se çelësat e krahasueshëm të tubave
Rregullim i shpejtë i butonit direkt në pjesën e punës, pa rrëshqitje të paqëllimshme të bashkimit
Rregullim i imët për përshtatje optimale me madhësi të ndryshme të pjesëve të punës dhe një gjerësi të rehatshme doreze
Vetë-kyçja në tuba dhe dado: nuk ka rrëshqitje në pjesën e punës dhe kërkohet forcë e ulët e dorës
Sipërfaqet e kapjes me dhëmbë të veçantë të ngurtësuar, fortësia e dhëmbëve përafërsisht. 61 HRC: rezistencë e lartë ndaj konsumit dhe kapje e qëndrueshme
Dizajni me lidhje kutie për qëndrueshmëri të lartë për shkak të udhëzuesit të dyfishtë
Mbrojtësi me majë parandalon kapjen e gishtave të operatorit
Çelik elektrik krom vanadium, i farkëtuar, i ngurtësuar me shumë faza