Darë kompakte me bulona KNIPEX CoBolt® S 71 31 160

Kategoria: ,

Përshkrim

Teh prerëse e rëndë me feta të prera nëpër materialet më të forta të rrumbullakëta në vetëm një veprim prerjeje
Performancë jashtëzakonisht e lartë prerjeje në një gjatësi të përshtatshme prej 160 mm
Kokë e vogël dhe e hollë për akses të shkëlqyeshëm
Kompakt dhe i fuqishëm: pret bulonat, gozhdat, thumbat etj. deri në Ø 4,8 mm
Fortësia e skajit të prerjes përafërsisht. 64 HRC
Më pak përpjekje fizike për shkak të mekanizmit efikas të veprimit të levës
Rrëshqitja e materialit prerës reduktohet nga tehu i prerjes me lazer
Me sipërfaqe kapëse poshtë bashkimit për kapjen dhe tërheqjen e telave nga Ø 1,0 mm
Tehe me prerje për prerje më të lehtë të seksioneve tërthore më të mëdha falë levës më të mirë pranë pikëmbështetjes
Çeliku i rëndë krom vanadium, i farkëtuar, i ngurtësuar me shumë faza