Sharra me disk LW1400

Celesi mbylles I levizshem per siguri
Pllaka fiksuese mund te rregullohet ne tre pozicione dhe ne cdo kend nga 0 ne 45
Mbrojtesja e diskut ndalon perhapjen e shkendijes
Doreza praktike për pune te rehatshme