Nivel Sola AZ

KARAKTERISTIKAT
Materiali Alumini
Toleranca matëse, pozicioni standard 0,50 mm/m (0,029°)
Toleranca matëse, matja e përmbysur 0,75 mm/m (0,043°)

Gjatësia e modelit
AZ 40 40 cm
AZ 50 50 cm
AZ 60 60 cm
AZ 80 80 cm
AZ 100 100 cm
AZ 120 120 cm
AZ 150 150 cm
AZ 180 180 cm
AZ 200 200 cm

Kategoria: ,

Përshkrim

TIPARET AZ
Lexim më i mirë, më i shpejtë dhe më i saktë përmes shisheve të patentuara SOLA FOCUS
Lexueshmëri e përmirësuar në dritë të zbehtë falë mbështetjes së optimizuar të ndriçimit SOLA
Saktësi e jashtëzakonshme matëse në pozicionin standard dhe të përmbysur
Shishe me bllok akrilik rezistente ndaj thyerjes me lente zmadhuese (+20 %) dhe garanci 30-vjeçare kundër rrjedhjeve
Profil jashtëzakonisht i fortë i bërë nga aliazh alumini me rezistencë të lartë për një jetë të gjatë shërbimi
Tapa fundore që thithin goditjet
APLIKACIONET AZ
Matja horizontale
Matja vertikale