Metër SOLA COMPACT M

KARAKTERISTIKAT
Shkallezimi mm
Klasa II e saktësisë EC
Gjerësia e shiritit të gjatësisë së modelit
COM 5 5 m 19 mm/m
COM 8 8 m 25 mm/m

Categories: ,

Përshkrim

TIPARET COMPACT M
Grepa fundore magnetike
Dizajn i dobishëm, kompakt i kasës
Frena me shirit preciz për matje të sakta të brendshme
Precizitet afatgjatë dhe mbrojtje kundër dëmtimit falë një seksioni fillestar të përforcuar të shiritit
Kapëse rripi çeliku e fortë për mbajtje të sigurt