Kompresori pneumatik AC1350

Komplet i lehtë për ta manovruar me rrota të mëdha
I pershtatshem per te gjithe gozhduesit qe punojne ne 8 bar
Konstruksion i forte
Fuqi 2 HP ne dalje per presion maksimal 10bar/145 psi per rjedhje deri ne 240l/min
Depozite e madhe 50 litra per kohe te gjate pune
Pajisur me një çelës për përshtatje dhe dy ekrane te presionit
Pompë profesionale pa vaj
Valvul shkarkimi per ujin e kondensuar

Kategoria: , Tag: