Zmeriluesi me rrip 9910

Sistem veteshenimi, rripi ecen gjithmone ne kahun e duhur
Kapaciteti i lartë për zmerilim
Kompakt dhe i qetë
Ana e djathte aerodinamike lehteson punen dhe ne qoshet e murit