Zhveshës KNIPEX PreciStrip16 1/19 12 52 195

Kategoria: ,

Përshkrim

Zhdukje e thjeshtë dhe e saktë e telave të imët dhe kabllove të rrumbullakëta të forta me një gamë të gjerë kapaciteti nga 0,08 në 16 mm² me vetëm një palë pincë
Kapje e mirë e siguruar nga kapëse metalike gjysmërrethore me brazda mbajtëse; prerje e saktë falë tehut të zhveshjes parabolike
Një automatizëm i patentuar rregullon thellësinë e prerjes; pika neutrale e automatizmit mund të rregullohet me hapa të mirë në kushte të veçanta funksionimi (material izolues, temperaturë)
Me ndalesë gjatësie të rregullueshme për punë precize të përsëritur me saktësi çdo herë
Zona e mbishkrimit për personalizim
Funksionim i rehatshëm me dorezë ergonomike me dy komponentë
Me pikë lidhëse, e përshtatshme për aksesorët KNIPEX Tethered Tools
Kasetë me teh lehtësisht e zëvendësueshme