Vjelese Speciale me Bateri STIHL SPA 65

Korrës speciale pa kabllo me shpejtësi llogaritëse progresive të rregullueshme dhe njësi transmetimi rezistente ndaj pluhurit për një jetë të gjatë. Motor elektrik dhe transmision EC, syri ngritës për rripin e vetëm të shpatullave si ndihmës mbajtëse, dorezë e zorrës në bosht, e kombinuar në mënyrë ideale me AR 900 për punë gjatë gjithë ditës, gjatësia totale 225 cm, pesha 3.2 kg.

Përshkrim

Pesha pa bateri 3.7 kg
Niveli i fuqisë së zërit 1) 95 dB (A)
Gjatësia totale 225.6 cm
Teknologjia e baterisë Litium-Ion AP-System
Koha e funksionimit të baterisë AP 100 2) deri në 50 min
Koha e funksionimit të baterisë AP 200 2) deri në 100 min
Koha e funksionimit të baterisë AP 300 2) deri në 150 min
Koha e funksionimit të baterisë AR 3000 2) deri në 750 min