Vidiatori me goditje TD0101F

Këllëf i hollë dhe i qendrueshëm I kases se goditesit
Mbrojtesja e kabullit ka fleksibilitet të shkëlqyeshëm dhe mbron kabllon nga bllokimi
Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
Dizajn kompakt per kontroll dhe manovrueshmeri
Kembeza e gjere per pune te palodhshme edhe me kohe te gjata

Kategoria: , Tag: